Wallop Shop! - vårt nettbutikk-konsept

Wallop Shop! er vårt nettbutik-konsept. Her vil vi promotere merken vi syns er bra for kundene våre. I våre forskjellige Wallop Shops finner du merken som Cottover, Termo, Vakinme, Victorian og John Iris.

 

Cottover Wallop Shop!

I Cottover Wallop Shop finner du merket Cottover. I denne nettbutikken finner du klær som er laget med omsorg i masse forskjellige farger og størrelser.

Cottover Collection er klær laget med hensyn til menneske og miljø. Alle klær er merket med GOTS, Nordic Ecolabel, OEKO-TEX®. Bomullen i klærne er økologisk og Fairtrade-sertifisert.

Besøk Wallop Shop!

Victorian Wallop Shop!

Når du vil at hjemmet ditt skal lukte godt!

I denne nettbutikken finner du dekorative duftpinner og duftlys av merket Victorian.

 

It’s all about scents!

Victorian setter fokus på en av våre sterkeste sanser, nemlig luktesansen – og de minnene man knytter til ulike dufter. Med de lekreste lys og duftpinner kombinert med de mest behagelige romduftene du kan tenke deg, finner produktene raskt sin naturlige plass som en del av interiøret i alle typer rom.

Besøk Victorian Wallop Shop!

Vakinme Wallop Shop!

Bærekraftig og bevisst.

I denne nettbutikken finner du hjem- og kroppspleieprodukter av merket Vakinme.

Gaver med refleksjon og stil!

Vakinme er et hjem- og kroppspleiemerke som produseres lokalt på den svenske vestkysten og har et stort ønske om å hjelpe til med å ta små og enkle valg i hverdagen for å kunne leve bærekraftig og bevisst.

Ved å bruke sertifiserte organiske råvarer med forfriskende og beroligende dufter, håper vi å skape en følelse av velvære og tidløs bevissthet. Med et ekstra stort hjerte – og dyp respekt for den nordiske naturen og naturlige ingredienser, ønsker vi å levere gaver med refleksjon og stil.

Besøk Vakinme Wallop Shop!

Superundertøy Wallop Shop

Hold deg varm!

Superundertøy og ullundertøy, vi har det meste når du trenger å holde deg varm.

I denne nettbutikken finner du superundertøy og ullundertøy av merket Termo.

 

Varemerket Termo

I mer enn 40 år har Termo hatt fokus på å utvikle det beste mulige tekniske tekstilet for funksjonelle undertøy.

Et materiale som passer til alle versjoner av vårt skandinaviske klima og årstider.

Konstruert for profesjonelle og entusiaster som utsetter seg for situasjoner der kravene til kvalitet, funksjon og komfort er ekstreme.

Laget i EU, designet og strikket i Sverige.

Besøk Superundertøy Wallop Shop!

John Iris

Det er mulig å kjøpe klær uten å gå på bekostning av miljø, økonomi, egne og andres helse. I mange år snakket brødrene Rist om å starte noe som kunne endre verden eller i det minste påvirke den i en bærekraftig retning. John Iris ble startet og kan stolt tilby bra klær.

Grunntanken til John Iris er at du som forbruker skal slippe å tenke på om klær er det bra laget, dette burde være en no-brainer! Vi tror at økologiske og klær som er produsert fair er den eneste veien å gå.

Besøk John Iris!