Sol’s

SOL’S tilpassbare klær og tilbehør: hvorfor velge et tilpasset firmaklær?

Å velge et tilpasset klesplagg for din bedrift er en utmerket måte å injisere en ny dynamikk på. Generelt sett har bedriftens T-skjorter to hovedfunksjoner. En ekstern markedsføringsfunksjon: ved å velge å standardisere T-skjorter, som for eksempel gjennom fargekoding, lager du et bilde av en sammensveiset gruppe som deler de samme verdiene. Bedriftsbekledningselementet blir dermed både en refleksjon av merket ditt og et erobring-markedsføringsverktøy. På messer, for eksempel, vil du og teamet ditt være umiddelbart gjenkjennelige på grunn av uniformen til klærne dine. En intern kommunikasjonsfunksjon: den vil gjøre deg i stand til å skape en positiv dynamikk i teamet ditt – å bruke samme klesplagg reduserer hierarkiske barrierer. Det gir et utmerket, vennlig og uformelt internkommunikasjonsverktøy.

Hvordan hjelper SOL’S, en klesleverandør og tilbehørsdistributør, og samarbeider med deg i implementeringen av strategien din?

SOL’S, en distributør av klær og tilbehør, jobber med grupper av alle slag og størrelser når de velger bedriftsklær.
Velg fra et stort utvalg av klær, for eksempel T-skjorter, poloskjorter, formelle skjorter, gensere, parkas og softshells. Alle gjenstander kan tilpasses, det samme er alt tilbehør, som vesker, badekåper, slips, bandanas og mange flere alternativer i tillegg. Filtreringssystemet er svært omfattende og vil gjøre deg i stand til å begrense søket ditt basert på en lang rekke kriterier. Med T-skjorter kan du for eksempel velge etter kjønn, farge, størrelse og kategori (som sport, strandtøy, etc.).
Fordi hver bedriftskultur er forskjellig, tilbyr SOL’S et bredt spekter av typer, passformer og stiler.